2777
2789

سلام دوستان من قصد دارم این ماه برای بارداری اقدام کنم ولی شغل شوهرم طوری هست که جعه میره تا جمعه شنبه آینده سرکاره دوباره میاد

دوتا سوال دارم اینکه میگم اسپرم اگه زیاد تو بدن باشه پیر میشه،درسته یعنی شوهرم بعد هشت روز باسپرمش ناتوانه؟

دوم اینکه من طبق ماشین حساب تخمک گذاری ماه پیش باردار شدم ولی شیمیایی بود که دکتر گفت بارداری اول خیلیا شیمیاییه الانم طبق عکس زیر میشه بگید کدوم روزا مناسب تره؟

خدایا شکرت😍

بیخیالی بهترین چیزه. تجربه ثابت کرده. اگر بخوای باردار شی با یه اقدامم میشی.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال باش هر وقت رابطه داشتی جلوگیری نکن همین حول و حوش تخمک گذاریت رابطه بیشتر باشه بهتره اگه شوهر ...

شوهرم دو روز قبلش هست میگم اینکه میگن اسپرم پیر میشه تو هشت روز ناتوان میشه اسپرم واقع

خدایا شکرت😍
شوهرم دو روز قبلش هست میگم اینکه میگن اسپرم پیر میشه تو هشت روز ناتوان میشه اسپرم واقع

میگن اگه طولانی شد اسپرم ضعیف یا میمیرد ولی هشت روز فکر نکنم این اتفاق بیفته من اطلاع دقیقی ندارم از کسی که میدونه مطمئن شو و راهکار بگیر

مرسی عزیزم😍

ببین بارداری شیمیایی که چیز بدی نیست. در واقع اصلا باداری ای اتفاق نیفتاده. مطمئن باش زمان قدیم که بی بی چک‌نبوده ، کسی ازش خبر نداشته فقط مثلا چند رو عقب مینداخته بعدشم پری میشده

در مورد اسپرم ضعیف هم بگم، این طوریا که فکر‌میکنی نیست. بارداری چیزی نیست که تو بتونی توش مداخله‌کنی خود بدنت طبق ساز و کارش پیش میره. مثلا دوست من فقط و فقط با رابطه یک روز قبل موعپ پریودش باردار میشه. عجیب نیست؟

خود من بارداری اولم ۵روز اول بعد پاکی اقدام داشتم بعدش به دلایلی پشیمون شدیم و دیگه اقدام نکردیم ولی همون‌گرفته بود! یعنی یه دونه فسقل اسپرم مونده بود و اخرم به تخمک رسید. پس اسپرم همسرم نه‌ پیر شده بود نه ضعیف! پسرمم الان ۲۱ماهشه. ماشالا سالم سالم با وزن ۳۷۰۰ دنیا اومده!

بابا پیرمردا هم میتونن زن رو‌حامله کنن چه رسد شوهرای جوون ما.

سختش نکن. این اما و‌ اگر هارو بیاری و‌دنبال وسیله ها بگردی بارداریت بدتر عقب میفته. من قریب به چهارساله دنبال کننده نی نی سایتم بارها و بارها شنیدم که کاربرا گفتن وقتی بیخیالی همون ماه باردار میشی‌

بدن پیچیده تر از این حرفا کار میکنه. تو با دل اروم و توکل به خدا، اقدام کن و از رابطتت لذت ببر

ان شاءالله خدا بهت بچه سالم و صالح بده

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
یعنی چی شیمیایی بود توضیح میدی؟

ببخشید الان نظرتو دیدم

یعنی فقط اسپرم و تخمک برخورد کردن و بتا تو خون و ادرار افزایش پیدا کرده ولی تو رحم چیزی دیده نشده انگار پریودت با تاخیر ده روزه اتفاق بیافته

خدایا شکرت😍
ببخشید الان نظرتو دیدم یعنی فقط اسپرم و تخمک برخورد کردن و بتا تو خون و ادرار افزایش پیدا کرده ولی ...

ممنون گلم متوجه شدم یعنی لانه گزینی رخ نداده انشالله مامان یه نینی سالم و خوشگل بشی عزیزم🌸🌸🌸

ببین بارداری شیمیایی که چیز بدی نیست. در واقع اصلا باداری ای اتفاق نیفتاده. مطمئن باش زمان قدیم که ب ...

انشالله آره دیگه خودمم چند روزه خودمو سرگرم میکنم که بهش فک نکنم دیگه سپردم به خدا و امام حسین هروقت قسمت شد نی نی بده بهم همینکه بازم دکتر نا امیدم نکرد و گفت بارداری شیمیایی نشونه خوبی واسه بارداری بعدته خداروشکر مسکنم

خدایا شکرت😍
ممنون گلم متوجه شدم یعنی لانه گزینی رخ نداده انشالله مامان یه نینی سالم و خوشگل بشی عزیزم🌸🌸🌸

اره عزیزم

نرسی گلم خدا از دهنت بشنوه برام حتما دعا کن🤗

خدایا شکرت😍