2777
2789

یکی دو هفته پیش بین سینه و شیشه شیر ، شیشه شیر انتخاب کرده بود شیرخشک میخورد . خیلی غصه خوردم اونقدر تلاش کردم تا سینه ی منو بگیره همش سینم دهنش بود تا آشتی کنه. الان سینه ی منو میخوره ولی دیگه شیشه رو نمیگیره . گشنه میمونه پوشاکش اکثرا خشکه و بعد 12ساعت تازه عوضش میکنم اونم سنگین نیست. شیرم کم میاد ولی حاضره گشنگی بکشه شیشه نگیره . چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یواش یواش شیرت بر اساس نیازش با مکیدن زیاد میشه خرما بخور حتما

عه خوبه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

باشه خیلی خوبه سینه تو مدام بهش بده هر چقدر شیر هم کم باشه با مکیدن‌بچه شیر هم درست میشه بعدا میبینی شیرت زیاد شد غذاهای  آبکی زیاد بخور آش رشته سوپ حتما شیرت‌میاد نگران نباش روی گلت بچه  رو بوس کن‌عزیزم

بهتر ک شیشه رو نمیگیره...شیشه چیه اخه بهش میدی اشتباه منو نکن.فردا تا بزرگ بشه با کوچکترین سرپایی ک ب بدنش بخوره سرمامیخوره چون بدنش مقاوم نیست...قطره ی شیر افزا+ماهی+خرما+کنجد+شنبلیله و.... اینا رو بخور ..و مطمئن باش شیرت زیاد میشه..