2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین😢😢😢😢😢

1260 بازدید | 24 پست

بچه ها من یازده هفته باردارم قبلا سینه هام سفت ودرد ناک بود از دیروزسینه هام شل شدن و دردشون خیلی کم شده ولی کمر درد ک از اول بارداری داشتم رو همچنان دارم کمکم کنین نکنه بچه م طوریش بشه کیا اینجوری بودن چیکار کنم دیشب تا صب کابوس دیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خواهر من طبیعیه خب.بدنت داره به شرایط جدید عادت میکنه.فقط اگه تهوع داری و یهو تهوعت برطرف بشه یا لکه ببینی خدای نکرده اونا ی مقدار نگران کننده ست تازه اینجوری هم نیست ک بگی خدای نکرده بچه طوریش شده.تو انشالله چیزی نزدیک به شیش هفت ماه دیگه باید این بچه رو تو شکمت حمل کنی نمیشه هر روز و هرشبت اضطراب باشه.به خدا توکل کن و دچار استرس نشو

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

نترس منم اوايل بارداريم فقط سينه هام درد ميكرد طبيعيه كلا تا ٤ ماهگي تغييرات زيادي ممكنه رخ بده ..نكران نباش براي بجه بدتره من كه همش به اين فكر ميكردم خدايي كه به من هديه داده خودشم بخواد نگهش ميداره

حالت تهوع از اولش نداشتم

منم بودم فقط تو چهار ماهگی گرفتم حالت تهوع ک تا یکماه طول کشید نترس.ولی خب تو بارداری احتمال همچی هس تافردا فقط ارامش داشته باش تا بری دکتر یا ازش بپرسی

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

ببین علایم خطر تو هفته شما خونریزی و ایناست خواهشا به خودت از الان استرس سینه و اینا نده که فقط خودتو اذیت میکنی تا بیای تموم بشه فقط حرص خوردی از دکترت هر دفعه میری بپرس علایم خطرم چیه تا هم پیش نیومدن ریلکس باش ک زندگیتو بکن فقط زور نزن جایی پله بالا پایین نکن و چیز سنگینم بلند نکن همین 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
چی بگم والا خیلی استرس داشتم دیشب تا حالا اخه یه دفه قطع شد

حاملگی همینجوریه عزیزم

سعی کن مثبت فکر کنی.تو اینترنت هم زیاد نچرخ.حاملگی از خانم تا خانم خیلی فرق میکنه.من خودم سابقه زایمان زودرس دارم.علائم خطر فقط درد و گرفتگی شدید زیر دل لکه بینی و خون ریزی و تو ماه های بالاتر آب ریزشه.الان شما ضربان قلب نی نی تو شنیدی؟

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
بادرداش مشکلی ندارم از این ک اتفاقی بیوفته میترسم😞

اگه هم اتفاقی نیفته شما با این استرسا بدترین ضررو بهش میزنی برو بخون چقد استرس برا جنین بده ‌.

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

عزیزم بارداری هرروز یجات ازکار میفته استرس نداشته باش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧