2777
2789

فقط اومدم بگم من و آبجیمم دوقولوییم😆👭

و اینکه دعا کنید و چند قلو باردار شم ایشالااااا

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دو قلو ام😁🤓

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
تو این گرونی؟

اره مهم نیس

قدیما هم هیچی نبوده دیگه😊هرکیم 10 11 تا بچه داشت

پس این حرفا الکیه تمام

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
ایول دمت گرم منم دوقلو یازده ماهه دارم مدام کهنه و لاستیکی میشورم بجز خرید شیرخشک  بماند تو غری ...

خدا توان و اعصابششو بهت بده ما که تو یه قلشم موندیم

من ۶۰ کیلو میشم💃💅 💄💗👨‍👩‍👦‍👦
هرووووووز دارم با خودم ميگم و تکرار میکنم دیگه چیزی به پایان یکسالگی نمونده راحت میشم  

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی اون موقع هم راه میفتن و مدام باید دنبالشون بدویی ولی با هم همبازی میشن کیف میکنی بچه های من ۳ سال فرقشونه سخته واقعا

من ۶۰ کیلو میشم💃💅 💄💗👨‍👩‍👦‍👦