2777
2789

لطفا هر کی بلده بگه... خوراک جگر چجوری درست کنم که نرم و آبدار باشه حالت میکس شده که راحت بتونه بخوره نی نیم 

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادت  کرده به غذاهای میکس شده... حتی کته رو هم به سختی میخوره

اشتباه کردی.الان دیگه خودش باید دست بگیره کم کم بزاره دهنش.حالا ک اینجوره جگرتو اپزی کن با کمی ادویه بدنجم قاطیش کن باگوجه مثل دمپخت میکس بدش

جگر خیلی سنگین زیاد بهش نده نهایت دوتا دونه کباب کن یا له کن بخوره با سیب زمینی پخته یا سرخ شده  ...

آره عزیزم همین مقدار میدم... بار اولم هست میخوام بدمش 

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 
اشتباه کردی.الان دیگه خودش باید دست بگیره کم کم بزاره دهنش.حالا ک اینجوره جگرتو اپزی کن با کمی ادویه ...

از اولم میکس نکردم نمیدونم چرا مدلش اینجوریه غذاهای شل رو میخوره بقیه رو عق میزنه با وجود اینکه هشت تا هم دندون داره 

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 
از اولم میکس نکردم نمیدونم چرا مدلش اینجوریه غذاهای شل رو میخوره بقیه رو عق میزنه با وجود اینکه هشت ...

اخی عزیزم خداحفظش کنه بچه ها تابزرگ بشن مارو میرمیکنن ان شاالله زود درست میشه نگران نباش اینا گذرین تاسال دیگه این مورد خوب شده و داری ب دردسر ازشیرگرفتن فکرمیکنی یا هزارتا دردسردیگه😁😀

اخی عزیزم خداحفظش کنه بچه ها تابزرگ بشن مارو میرمیکنن ان شاالله زود درست میشه نگران نباش اینا گذرین ...

فدات گلم ممنون..... آره والا دردسر بچه ها تمومی نداره... من و آقام تصمیم گرفتیم نی نیمون یکی یدونه بمونه دیگه 

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 
فدات گلم ممنون..... آره والا دردسر بچه ها تمومی نداره... من و آقام تصمیم گرفتیم نی نیمون یکی یدونه ب ...

زنده باشه همیشه تنش سلامت زیرسایه پدرمادرش بزرگ بشه.منم وهمسرم دیگه بچه نمیخوایم دخترم اسفندماه ۳سالش میشه و دارم ازپوشک میگیرم وخشتناک ترین کاری ک تاحالا داشتم باهاش

زنده باشه همیشه تنش سلامت زیرسایه پدرمادرش بزرگ بشه.منم وهمسرم دیگه بچه نمیخوایم دخترم اسفندماه ۳سال ...

همچنین عزیزم ممنون.... وایییی پس من خیلی مراحل سخت دیگه هست که باید رد کنم 

💫🧡وزن شروع 👈(119 )