2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يعني ببينيد اينقدر اين موضوع مسخرست كه واقعا روم نميشه به كسي بگم اما من خودم چندروزه بهش فكرميكنم تازه ناراحتم ميشم درصورتي كه چيزاي مهم تري واسه فكركردن هست

در خموشي من 🌑فريادهاست🗣آن كه دريابد چه گويم👄كجاست؟👀
خوب آره یکی یه حرفی زده و رفته ومن مدتها خودمو خوردم وبعد با خودم گفتم واسه چی واقعا ارزش شو داشت&nb ...

دقيقا

هركاري ميكنم از فكرش بيرون نميام ديوونه شدم به هيچ كاري درست حسابي نميرسم

بگو

تقريبا مثل خودت

يكي يه چيزي گفت بعد الان دو هفتست دارم بهش فكرميكنم بعد وقتي خود طرفو ميبينم بيشتر اعصابم خورد ميشه كه چرا به حرفش اينقدر اهميت ميدم

بچه ها به جای اینکه بگین اینجوری بودم راهکار بدین لدفااا

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

من یه بار واسه یه نفر مهمون میخواستم قیمه بپزم وسطاش احساس کردم تپش قلب گرفتم کلا توو آشپزخونه رفتن ...

عزيزم❤️

يكم محيطش خفه است كلا

تقريبا مثل خودت يكي يه چيزي گفت بعد الان دو هفتست دارم بهش فكرميكنم بعد وقتي خود طرفو ميبينم بيشتر ...

حالا اون طرف اصلا تو باغم نیست یعنی یادش رفته ولی ما هنوز تو فکریم 

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود