2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

120 بازدید | 12 پست

علائم رفلاکس معده چی میتونه باشه؟

شوهرم‌‌یه مدته خیلی لاغر شده و وزن کم کرده .خیلی هم بی انرژی شده .دکتر تشخیص داد رفلاکس معدس . میخواستم ببینم دیگه چه علائمی داره .اخه زیاد دکترا الان جالب نیستن .یه دکتر خوبم هست که فعلا تا هفته ی بعدی نیس . ممنون میشم از تجریابتتون بدونم .

🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس،عفونت،کمبود آهن،سرد و بلغمی مزاج،سوهاضمه،زخم معده کمبود ویتامین،پر کاری تیروئید مشکلات کبدی و ...

من میگم‌تیروئیدشه احتمالا .چون خیلی شبا عرق میکنه تو این‌هوای سرد حتی.ریزش مو هم داره خیلی زیاد جدیدا 

🙏
سنگ کیسه صفراهم علامتش مثه معده درده.درد شدید تو سر معده دهن تلخ و بد مزه گاهی درد پشت شانه فقط با س ...

درد معده اصلا نداره .اما دهنش همیشه تلخ میشه .صبحا هم ببخشیدا کلی اب دهن تو دهنش‌جمع میشه 

🙏

زنداییم خیلی رک‌و راستتو چشمم نگاه کرد گفت جون وزن‌کم‌ کرده .سرطانه ...دورازجونش دور از جونش .دور از جون همه....قلبم واستاد یه لحظه .از اون روز تو هنگم‌اصلا 

🙏

به نظر من به جای اینکه خودتونو اسیر دست پزشکی مدرن کنید که آخرش یه درد آدم درمون میشه ده تا درد اضافه میشه

برین پیش یه متخصص طب سنتی خوب

اگر تهران هستید متخصص طب سنتی زیاذه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

به نظر من به جای اینکه خودتونو اسیر دست پزشکی مدرن کنید که آخرش یه درد آدم درمون میشه ده تا درد اضاف ...

اره والا خیلی دلم‌میخواد اینکارو کنم .الان دیگه‌همه همینو میگن .من‌تهران‌نیستم اما میتونم برم قم پیش دکتر روازاده .خوبه به نظرتون؟

🙏

دکتر به عمم گفنه بود که عمل داره برای پاهاش که‌همش سست میشد .اما عمم‌میره همین‌دکتر روازاده گه طب سنتیه .خیلی جالبه به عمم گفته بود که سردی بدنت زیاده .چیزلیی بخور که‌ طبع گرم داره مثه خرما .زیتون .

عمم الان چندماه رعایت میکنه .خیلی خوب شده .میگه هیچ‌وقت دیکه پیش اونجور دکترا نمیرم .

این‌روازاده که سنتیه از زبون عکس‌میگیره .بعد بیماری رو تشخیص میده

🙏