2777
2789

منم همین امروز دکتر برام نوشته تا دوازده رو بخورم٬٬اندمترم نازکه واسه ضخامت رفتم سونو که گفت اول اینو بخور بعد بیا واسه داروی اصلی 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین امروز دکتر برام نوشته تا دوازده رو بخورم٬٬اندمترم نازکه واسه ضخامت رفتم سونو که گفت اول این ...

سلام گلم شما چن تا از این قرصو خوردین ؟ شما برا ضخامت مصرف کردین ؟ تو رو خدا بیا جواب بده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم همین امروز دکتر برام نوشته تا دوازده رو بخورم٬٬اندمترم نازکه واسه ضخامت رفتم سونو که گفت اول این ...

یعنی پنج تا خوردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام گلم شما چن تا از این قرصو خوردین ؟ شما برا ضخامت مصرف کردین ؟ تو رو خدا بیا جواب بده

من ۳ بسته خوردم با فاصله ولی تاثیری نداشت

حس میکنم روی کبدم هم اثر گذاشته

استارتر کیستت چطوری درمان شد؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
سلام منم اندومتریوما داشتم اما درمان شد  الان بعد 6.7 ماه باز در اومده  اگه خواستین راهن ...

سلام خوبید دکتر برام مدروکسی پروژسترون نوشت برای درمان اندوترما تخمدانم که الان بهم یه نفر لویتود معرفی کرد کدوم بهتره؟

من ۱بسته مصرف کردم واسه درمان کیست

سلام استارتر عزیز ببخشید میدونم خیلی از تاپیکتون میگذره ولی مجبورم یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین منم کیست داشتم دکتر واسم لویتد تجویز کرد حدود 25روز هست دارم مصرم میکنم ولی امروز پریود شدم نمیدونم چیکار کنم شما هم همچین عوارضی داشتی؟؟ باید مصرف قرص رو ادامه بدم؟؟؟