2777
2789
سلام به نظر من مرکز خرید کلا جای مناسبی نیست مخصوصا تیراژه دلیل حرفم هم قرار مامانای خردادی بوده که رفتن و کلی دنبال جای پارک گشتن و چون حراج فصله کلی شلوغ بوده و امکان استفاده از کالسکه نبوده و نی نی به بغل کلافه شده بودن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من براش روزش فرق چندانی نداره.البته یه جورایی چرا.
روز فرد باشه و اونجایی که می خوایم بریم طرح زوج و فرد و اینا نباشه .. مهمتر اینکه جای پارکش راحت باشه
در ضمن من دانشگاهم سمت تیراژه بود ظهرها که هیچ خبری نبود نمی دونم دیگه البته ?-? سال پیش ها ولی پارسال هم رفتم خلوت بود.
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
بچه هههاااااا قققرررراااااررررر
اگر این ماه نذارید اسفند هم همه خونه تکونی دارن بعدش عیده بعدش هم هوای عید همه رو میبره به خواب ههههههههه بعدش هم خرداد بچه ها امتحان دارن میافته واسه تابستون