2777
2789
یاس خاکی : سلام همگی خوبید من سه جا رو برای قرار پیدا کردم سرزمین عجایب ( مرکز خرید تیراژه)44492000 قلعه سحر آمیز(پارک ارم )44145300 خانه ی کودک پارک ساعی . 88670011 البته همش فکر کنم ورودی میخواد میتونید زنگ بزنید بپرسید چه جوریه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

11 که می ریم حالا زودتر و دیرتر داره همه سر ساعت نمیان که هدی جون. اوندفعه تا 2 اینطورا بودیم. تو کی میتونی بیای؟

در ضمن فکر کنم 5 شنبه 25 ام می شه نه 24 ام
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
سلام بچه ها خوبید؟
یه پیشنهاد:
الان که هوا خوبه چطوره تو همون پارک مادران بذاریم قرار رو بهتر نیست؟آخه هوا خیلی گرم شده و اگه ساعت 11باشه قرارمون آفتاب هم هست ؟نظرتون چیه؟
دفعه پیش اونجا قرار داشتیم اونایی که نبودن...پارک بهشت مادران .توبزرگراه حقانی.فقط زن ها هستن وبرای شیردادن به نی نی ها هم راحتید..یه هوایی هم میخورن نی نی ها..مسیرش هم فکرکنم واسه اکثر بچه هاخوب باشه
نظرتون چیه؟