2777
2789
6 دیره ندا ... کی بریم و کی بیایم اون وقت ؟ اونم جردن که کلّی ترافیکه روز روزونش چه برسه 5 شنبه.
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سلام.مسیحا راست می گه. البته من فکر نکنم بیام ولی به نظرم تو روز برین بهتره. عصرا وحشتناکه مخصوصآ جردن. به نظرم همون 10-11 برین مادران خوب باشه ها
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسیحا جونم اخه توی روز که وحشتناک گرمه بچه ها اب پز میشن تازه همون 6 هم گرمه ولی دیگه چاره ای نیست ...ساعتش خوبه اگر مکانش میخواین عوض شه بگین من که خودم 2 ساعت توی راهم برای همون اب و اتش ولی با ماشین کولر دار میام دیگه ...
ترافیک صدر وحشتناکه اونم 5 شنبه راس اون ساعت هم غرب به شرق هم برعکسش !!!
ترافیک صدر بماند , خود جردن هم خیلی داغونه راس اون ساعت. من با آژانس میام و برمیگردم فکر کنم هممون بیش از چند ساعت تو رفت و آمد باشیم !

4:30 راه بیفتیم که 6 اونجا باشیم تا 7:30 یا نهایت 8 . 2 ساعت هم 100 در 100 تو راه برگشتیم . 10 خونه ایم !!!!
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
چه جالب .. آقای همسر هم ماشین من رو گذاشته برای فروش ماشین خودش رو هم دست من نمیده :))