2777
2789
عنوان

جادوم کرده شوهرم.

331 بازدید | 11 پست

بچه ها.ی سالی میشه میبینم شوهرم روصبحه ی اینستاش عکسای دعا و اینامیاد یعنی پیجا میان روصفحش بعد رد میکنه میگه چین اینا مسخرن.بعد من ی مدت بود تو خواب بدنم میپرید گف بریم پیشه دعانویس دعابنویسه خوب شی و ازینورواونور سراغ میگرف.ما تواین ی سال چندین باروحشتناک دعواکردیم و تادادگاه رفتیم ولی عشقش ازدلم بیرون نمیره و باززندگی میکنم باهاش ی روز ب خودم اومدم گفتم بخدا دعام کرده ک وقتی ازش دورم ازش متنفرم وقتی پیشمه مجنونشم وهرکاریم میکنه تامیاداشتی اشتی میکنم اینو به دوستم گفتم.تااینکه چن شب پیش تودعوابهم گف من ی تومن خرج کردم ک دعات کردم زبون بندوعشق واینکه جدانشیوولی تاثیرنداره درک جداشو.دیدید درس بود دعام کرده.چ کنم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دیگه ببین چقد دوست داشته که بخاطرت اینکارو کرده

نمیشه ک ادم باجادو😟😟اره عاشقمه ولی خیلی بده این کار

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

خب بش مي گفتي اون يه تومن رو 500 مي دادي بهم  باهات كاري نداشتم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اعتقاد ندارم

شما هر دو همدیگرو دوست دارید

اگه مرد پاکیه و فقظ مشکل رفتاری دارید برید مشاوره یا با ادم کاملا ناشناس بی طرف مشورت کنید و اختلاقاتونو حل کنید . 

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.

وای از مردا بعیده این کاراااا

🤣🤣 

منک ب شوهرم بگم ۳ساعت بحث روشن فکری و ....ازین چیزا راه میندازه ک بگه اینا خرافاته

دعا چیه اخه منظورم دعا و طلسمی هست ک دعانویس مینویسه ها😅

روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂
خب بش مي گفتي اون يه تومن رو 500 مي دادي بهم  باهات كاري نداشتم

😂😂کاریش ندارم اون کارداره

اعتقاد ندارم شما هر دو همدیگرو دوست دارید اگه مرد پاکیه و فقظ مشکل رفتاری دارید برید مشاوره یا با ...

اعصاب نداره.مشاورم رفتیم جواب نداده ب من گف درس بشو نی جداشو

من نیمه پره لیوان رو دیدم که چقدر دوستت داره این کارو کرد ولی خب منم باشم ناراحتم میشه شوهرم برام د ...

اوف ۸ساله.درس نمیشه ک روانیه