بچه ها.ی سالی میشه میبینم شوهرم روصبحه ی اینستاش عکسای دعا و اینامیاد یعنی پیجا میان روصفحش بعد رد میکنه میگه چین اینا مسخرن.بعد من ی مدت بود تو خواب بدنم میپرید گف بریم پیشه دعانویس دعابنویسه خوب شی و ازینورواونور سراغ میگرف.ما تواین ی سال چندین باروحشتناک دعواکردیم و تادادگاه رفتیم ولی عشقش ازدلم بیرون نمیره و باززندگی میکنم باهاش ی روز ب خودم اومدم گفتم بخدا دعام کرده ک وقتی ازش دورم ازش متنفرم وقتی پیشمه مجنونشم وهرکاریم میکنه تامیاداشتی اشتی میکنم اینو به دوستم گفتم.تااینکه چن شب پیش تودعوابهم گف من ی تومن خرج کردم ک دعات کردم زبون بندوعشق واینکه جدانشیوولی تاثیرنداره درک جداشو.دیدید درس بود دعام کرده.چ کنم
مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بش مي گفتي اون يه تومن رو 500 مي دادي بهم باهات كاري نداشتم
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله