2777
2789

و به شما و زندگیتون اهمیت بده و بهتون توجه کنه و هر روز بیشتراز دیروز عاشقتون بشه چه کارایی رو میکنید و کدوم کارا رو نمیکنید؟کلا کسایی که فکر میکنن زندگیه موفقی دارن بیان بگن چه کارایی انجام میدین که ماهم یا  بگیریم

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم زندگیم موفقه یا نه ولی سعی میکنم اومدن بچه تغییری در رابطه زناشویی و احساسیمون نده

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

من بحث الکی نمیکنم و سعی میکنم تا جایی ک میشه ارامش تو زندگیمون باشه

درسته ۵ماهه ازدواج کردم 

تو این مدتم براش کلی فداکاری کردم

به چیزای کوچیک گیر نمیدم

برنامه ریزی هم برای زندگیمون داریم تفریح خرید مهمونی همه چی با برنامه

هیچی هم ب کسی نمیگیم 

روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂

من محبت می کنم جوابشو حتما میبینم البته علاوه بر محبت سبک زندگی هم خیلی مهمه یعنی شوهرت از سبک زندگی کردنت خوشش بیاد خونه زندگی مرتب پس انداز ...

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

از قوم شوهر دوری و دوستی فقط جواب میده

با شوهر هم رگ خوابشو باید دستت بگیری،غر زیاد نزنی،اگه شکمویه ناهار و شامش آماده باشه،دست رو نقطه ضعفاش نذاری،شک الکی بهش نکنی،باهاش مث یه رفیق مهربون باشی،به خانوادش احترام بذاری،اگه حساسه به خانوادتم بسپری که باهاش خوب صحبتت کنن،تو جمع قشنگ صداش بزنی وازش تعریف کنی 😊

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
من بحث الکی نمیکنم و سعی میکنم تا جایی ک میشه ارامش تو زندگیمون باشه درسته ۵ماهه ازدواج کردم  ...

مثلا چه فداکاری؟اگه دوس داری بگو عزیزم

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
از قوم شوهر دوری و دوستی فقط جواب میده با شوهر هم رگ خوابشو باید دستت بگیری،غر زیاد نزنی،اگه شکم ...

من خودم جزو قوم شوهر خودمم🤣🤣🤣🤣 

روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂