خانوما من هفته ۲۲ ام دکتر بمن گفته دیگه ب پهلوی راست یا کمرت نخواب فقط چپ .... من چپ خوابم نمیبره کمر درد و استخون درد میگیرم راست راحت ترم ب نظرتون مشکلی پیش میاد تجربه دارا کمک کنن
عزیزم مهم اینه ک طاق باز نخوابی چون رحم فشار میاره ب عروق و نمیزاره خون ب جنین برسه....ب پهلو خوابیدن اشکالی نداره میگن ب پهلوی چپ بخوابی خونرسانی بهتره...ب پهلو ی چپ بخواب بعد ب پهلوی راست بخواب....یعنی وضعیتتو مدام تغییر بده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین باید ب پهلو خوابید حالا پهلوی چپ بهتره دلیلشم اینه ک شریان تغذیه ای جنین از سمت راست رفته وقتی ب سمت چپ بخوابی بهتر تغذیه میشه
ولی دکتر من تاکیدی رو این موضوع نداشت فقط کفت ب پهلو بخواب و ماماش تو کلاس بارداری گفت بهتره اگه قبلش غذا خوردین ب پهلوی چپ بخوابین وگرنه فقط نباید ب پشت بخوابین
دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
هر جور دوست داری بخواب راحت باش . من که دیگه نزدیکه زایمانمه فقط ب پهلو راست راحتم بخوامم نمیتونم ب پشت یا پهلوی چپ بخوابم تا خود صبح پهلوی راست خیلی سخته😭