2777
2789
عنوان

با بچه بدغذا چکار کنم

96 بازدید | 7 پست

سلام پسرمن پنج سالشه خیلی بدغذاست..

گوشت و مرغ و ماهی نمیخوره

هیچ کدوم از سوپها و آشها رو نمیخوره..جز آش رشته

بادمجون عدس پلو نمیخوره..ولی خیلی چیزای دیگه

کسی بوده بچش درست شده باشه

بگین چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تنهاست نمیخوره بزارش مهد با بچه های دیگه همه چیز میخوره

یه دختر یکساله دارم..مهد میره هرروز تغذیه مخصوص دارند...ولی این هرکدومو دوس نداره نمیخوره و برمیگردونه..فرداش هم کلی غرمیزنه میگه اگه خوراکی خوب نزاری من نمیرم مهد

بچه منم ۸سالشه گوشت و مرغ رو نمیخوره منم طی عملیاتی انحتاری  اونا رو چرخ میکنم همبرگر و مرغ بر ...

منم شامی درست میکنم میخوره...کلا بعضی چیزا رو امتحان نمیکنه وگرنه میدونم خوشش میاد..مثلا مغزها رو نمیخوره جز پسته..سیب نمیخوره..شلغم و لبو..خیلی سخته

یه دختر یکساله دارم..مهد میره هرروز تغذیه مخصوص دارند...ولی این هرکدومو دوس نداره نمیخوره و برمیگردو ...

با مربیاش صحبت کن بگو که خوردن غذای مهدو اجبار کنه براش شما هم هرچی میخواد بزارید ولی به مربی بگید نزاره بخوره

با مربیاش صحبت کن بگو که خوردن غذای مهدو اجبار کنه براش شما هم هرچی میخواد بزارید ولی به مربی بگید ن ...

از بس هی اطرافیان میگن چرا اینجوره حرصم دراومده..مهمونیا اکه مرغ و جوجه باشه نمیخوره..