2777
2789
عنوان

بارداری درشیردهی

272 بازدید | 31 پست

نمیتونم ب نوزاد 9ماهم شیرخشک بدم نمیخوره نمیدونم برای طعم شیر یا کم شیر دادنم عصبی شده واقعا نمیتونم شیر بدم ضعیف شدم بیرون روی گرفتم با اینکه کلسیم میخورم استخونام درد میکنه الان 5 هفته و3روزمه با این روند چ جوری دووم بیارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی دهیو باید قطع کنی این شیر رو بچت اثر منفی میزاره بی قراری میکنه مریض میشه به خاطر هورمون های حاملگی

رشدشم کند میشه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

میگن تو شیردهی باردار باشی شیر خودتو بدی واس بچه ضرر داره گلم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

شیرش نده دیگه دوستم دقیقا مثل خودت بود شیذش نداددکتربهش گفت دیگه بهش غذابده فقط شیرخشک نمیخاد 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!