2777
2789
عنوان

بارداری تو عقد

1278 بازدید | 57 پست

ووای بچه ها یسوالی ذهنمو درگیر کرده نصفه شبی 😕😂 اگه تو دوران عقدتون باردار میشدید عکس العملتون چی بود ؟ نگهش میداشتید بچه تونو یا  نکرده سقط؟😭😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگه ميداشتم 

گناه نيس ادم از ازدواج شرعي بچه بياره 

گناه اينه بخاطر تفكر جاهليت مرتكب سقط بشي

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
 30 سال پیش یکی از اقوام تو عقد حامله شد و نگه داشت 

چندسالته؟

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

کلی ذوق مرگ میشم ،برای چی باید از این لطف بزرگ خداوند ناراحت بشه؟ خیلی ها تو همین نی نی سایت کلی غصه میخورند بعد چند سال اقدام هنوز باردار نشدن 

من که به شخصه از خدامه خیلی هم این ماه منتظرم پری نیاد حامله باشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

ای بابا مگه میزاشتن 🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

ولی خدایی همیشه استرسشو داشتم 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

خیلی دخترخانوما تو عقد حامله میشن. سقط قتل نفس محسوب میشه چرا باید یک بچه رو فقط بخاطر تو عقد بودن ازبین برد.حرف مردمو ول کن.بخاطر حرف مردم ادم بچشو ازبین نباید ببره. امکان عروسیم نداشتین درحد یک عصرونه تمومش کنید برید سرزندگیتون.