2777
2789
عنوان

لیفت گوشه چشم

19160 بازدید | 44 پست

سلام خانوما

من پلکم ...سمت خارجی چشم افتادگی داره و چشممو گرد کرده ...رفتم دکتر گفته چون 35 سالته هیچ راه حلی برات وجود نداره.کسی بوده پلکشو لیفت داده باشه وراضی باشه.؟چه روشی انجام دادید وچند سالتونه.؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بدونید چه حس بدیه.باید همیشه موهامو سفت ببندم تا افتادگیش پیدا نباشه

منم مثل توام خواهر حرف دلمو گفتی

هرجا رفت و هرجایی شد تقصیر مـنــــــــــه عاشقتم میلاد راستاد

پلک لیفت نمکنن که یک ابرو رو لیفت میکنن که روی گوشه چشم اثثر نداره دو پف و چربی پشت چشم رو بر میدارن که اونم اثر نداره یعنی تعییر حالت چشم منطورم گوشش وجود نداره.این کار رو . من شیراز م انجام نمدن تهران انجام میدن  ولی خب مثه بینی فراگیر نیست و همه دکترا زیر بارش نمیرن.مثلا یه چی مثه تعییر حالت چشم بادومی ها به چشم معمولی .شما واسه اصلاح عیبت ببین ابرون بالا بره بهتر میشی نه اینکه گوشه چشم تعییر کنه صرفا حواس مخاطبت به ابروت جدب  میشه اینو با تاتو کردن ابرو سمت بالا یا لیفت ابرو با نخ میتونی انجام بدی

با بوتاکس حل نمیشه من برج ده میخوام بوتاکس کنم اگه همیشه موهاتو بکشی کل صورتت چروک میشه تازه شقیقه هات کم کچل یه  مدت موهاتو نکش خودت عادت میکنی باور کن هیشکی نمیفهمه خودت حساس شدی