الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من راهنمایی بودم یکی از دوستام یزدی بود موهای زیر بغلشو نمیزد میگفت رسم داریم بابام باید بزنه اولین ...
این دیگه آخرشه🤣🤣
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
یه رسمی هم دو روز پیش تو سایت دیدم . بنده خدا تاپییک زده بود میگفت خاله م ناراحته . چرا ؟ چون بچه ش امسال رفته کلاس اول و ایشون کادو نبرده و زنگ نزده بهش بگه جاش خالی . میگفت رسم داریم.
خداییش به عمرم نشنیده بودم
با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من راهنمایی بودم یکی از دوستام یزدی بود موهای زیر بغلشو نمیزد میگفت رسم داریم بابام باید بزنه اولین ...
والا ماهم یزدی هستیم اما اصلا اژ این رسما از اول و اخر خاندانمون نداشتیمو نشنیدیم اون معلومه گشاد بوده نمیخواسته بزنه اونطوری میگفته وگرنه ب هیچ وجع همچین چیزی درست و راس نیس
خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
رسم مضخرفی ک وقتی شوهر میمیره باید با برادرش عروسی کنن
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯