2777
2789

یه هفته اس مدام‌ ترش میکنم و سر دلم میسوزه.

علتش چی میتونه باشه؟

میتونه خطرناک باشه؟

حوصله دکتر رفتن ندارم اصلا.

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند وقته اینجوری شدم دقیقا به همون علت هم دکتر نمیرم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

اره مهم جدیش بگیر

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

فعلا مراعات تغذیه ای کن.وسط غذا آب نخور غذاهای اسیدی و رب دار نخور. چرب نخور خیلی آبکی و خمیری نخور.چای هم نخور شکلات و قهوه رو هم بزار کنار .اگه خوب نشدی شربت آلمینیوم ام جی امتحان کن اگه جواب نداد امپرازول امتحان کن باز اگه جواب مداد متخصص گوارش برو.خودم مثل تو بودم همه این راه ها رو رفتم الان چهار نوع قرص معده میخورم.حوصله مراعات غذایی ندارم.البته بهتر شدم خوب خوب نشدم.

عزیزم درد معده رو اگه جدی نگیری  حاد میشه بعدا دردهاش...من خودم با کلی دارو خوب شدم...حتما یه سر به دکتر متخصص معده بزن..

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹