2777
2789

ناهار فردارو حاضر کردم درحال حاضر دارم از بیکاری رنج میبرم😥

شما چیکارا میکنید.این وسط مسطا نظرتونو درباره این رینگ بگید.

واسه سالم بودن نی نی من دعا کنین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظرم نامزدم انلاین شده بچتیم با هم امروزم خیلی خسته شدم الانم کمرم درد گرفته😥

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

عکسی گرفتم بلد نیستم بهش افکت بزنم خوشکلش کنم در حال تمرینم 😂😂

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

رینگت قشنگه...امروز دلم کلی گرفته بود اما یه خبرهدخوب شنیدم..فقط میتونم بگم همش برکته امام حسینه

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

دلم میخواد الان یه نی نی کوچولو داشتم ک کنارم خوابیده بود ومن سیردلم نگاهش میکردم وگردنشو بومیکردم....😭😭😭😭😭خدایا توروخداااا.......یعنی میشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
رینگت قشنگه...امروز دلم کلی گرفته بود اما یه خبرهدخوب شنیدم..فقط میتونم بگم همش برکته امام حسینه

ایشالا هرروزت پر بشه از خبرای خوب❤

سلام...خیلی خسته ام..و گشنه ام..ولی مسواک زدم..دیگه حال دوباره مسواک زدن رو ندارم..میخوام همینجوری بخوابم ولی از گرسنگی خوابم نمیبره...اینجوریاست دیگه..

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
دلم میخواد الان یه نی نی کوچولو داشتم ک کنارم خوابیده بود ومن سیردلم نگاهش میکردم وگردنشو بومیکردم.. ...

وای نگو دلمو آب نکن😂منو شوهرم خیلی بچه دوست داریم ولی درحال حاضر قصدشو نداریم تازه ازدواج کردیم گفتم بزار واسه سال بعد