✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیز یه داروی تو دارو گیاهی هس ما بهش میگیم خردی دانه باید یه تفت کوچیک بدی بعد دم کنی مثل چاب با نبات من به بچه ام میدام موقع دندون در میورد خوب میشد امتحان کن
کمتر از نصف قاشق چایخوری بهش اسپند بده تا با اب قورت بده جلوی اسهال رو میگیره کته و ماست هم خوبه
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی