kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 عنوان صلوات 89 بازدید | 18 پست سلام من يه ١٢٤ عزار تا صلوات نذر كردم تا اربعين ميترسم تموم نكنم اگه امكانش هست ميشه كمك كنين تا تموم بشه؟ان شاالله هم شما هم من حاجت روا بشيم🙏🏽❤️🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽 1397/08/06 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیسااااا عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 2046 بازم ده تا فرستادم برام دعا کن باردارشم پسر میخوام کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
khoodam عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 6151 1400 تا لطفا دعا کنید منم تا عید یهویی دو قلو باردار بشمممم التماس دعا
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 بازم ده تا فرستادم برام دعا کن باردارشم پسر میخوام چشم مرسي❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 1400 تا لطفا دعا کنید منم تا عید یهویی دو قلو باردار بشمممم التماس دعا چشم عزيزم مرسي❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 من 500تا میفرستم دعام کن خیلییی خواهش میکنم چشم ان شاالله حاجت روا❤️🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 منم ۵۰۰ تا میفرستم تا فردا برات منم دعا کنید مرسي دستتون درد نكنه ان شاالله حاجت روا❤️🙏🏽🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 ممنون از همتون🙏🏽🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
۶۶۲۲ عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 332 منم هزار تا میفرستم برام دعا کن کار شوهرم بگیره بتونیم خونه مون درست کنیم
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 منم هزار تا میفرستم برام دعا کن کار شوهرم بگیره بتونیم خونه مون درست کنیم چشم انشاالله كه كارتون ميگيره❤️🌹🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 ۵۰۰تا میفرستم التماس دعا مرسي دستتون درد نكنه❤️🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13823 ۱۰۰ 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید