2777
2789
عنوان

دروغ بگو! ولی احمق فرضم نکن!

172 بازدید | 9 پست

هیچوقت آدمهای دروغگو رو درک نکردم:

میدونی من صدتا خواستگار داشتم.یعنی مسجدی، مجلسی،کلاسی، باشگاهی نبود که برم و یه «خانم ببخشید » از توش پیدا نشه

آره تو فکر تعویض ماشین هستم.میخوام پرایدمو بدم یه جیپ صحرا بگیرم.آخه من عاشق طبیعتم

من خودم تو یه هفته چهارده کیلو کم کردم.فقط اراده میخواد

انگار بلیط گرفتی برای تماشای مسخره ترین نمایش دنیا. دروغ اونقد پوسته ی نازکی داره که با یه سوال ساده، از بین میره و حقیقت زمخت و زشت پشتش پیدا میشه

و اون حقیقت هم اینه که اون آدم چقد کمبود داره، و چقد محتاج این تظاهره

نه می تونی از دست عقده هاش نجاتش بدی و نه میتونی با ادامه نقش تماشاچی بیشتر از این به خودت توهین کنی....

باهات موافقم بشدت بدم میاد از کسایی که احمق فرض میکنن و توی چشمام دروغ میگن ولی گاهی چیزایی که به نظر ما دروغ محضه راستن  مثلا دختر عمه ی من هر جا میرفت بدون استثنا خواستگار پیدا میکرد یعنی همه جاها تازه خیلی خوشکل هم نبود فقط چشم سبز بود و زیادی ناز داشت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا هنوزم هنوزه دروغ میگه

نظر شخصیمه ها.ولی مردا وقت دروغ گفتن دارن از چیزی دفاع میکنن.شاید دارن خودشون و از حس بی لیاقتی و غیرقابل اتکا بودن نجات میدن

ولی دروغ زنها، بخاطر مسائل خیلی دم دست تری از این حرفاست