2777
2789

شما چند روز بعد قطع پری میشدید،پریتون خفیف بود یا مثل همیشه؟

من بعد از ۶ ساعت از مصرف آخریش که روز دهم مصرفشون و ۲۴ سیکلم میشد،رو لباس زیر لکه خون روشن دیدم و تا الآن که سه روز گذشته فقط لکه میبینم و اصلا مثل دفعه های قبل که پری میشدم و روزهای اول سه تا نوار پر میشد،الآن کلا رو نوار لک نمیفته ببخشید فقط موقع ادرار خون میاد...

برا شما شده اینطوری بشه؟

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

من یه مدت بود میخوردم ماه پیش اینطوری شدم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

متاسفانه این قرص و مشابه اش فقط باعث فروریزی دیواره ر حم‌میشن نه روند اصولی پویود

یعنی پریود مصنوعی

منم قبل بارداری ام میخوردم 

قطع کردم و ورزش کردم پربودم خود به خود خوب سد و بعدش باردار شدم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا چند روز ادامه داشت؟،اصلا خونریزی تون زیاد نشد؟

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

سلام عزیزم

من ۳ ماه خوردم دوروز بعد از قطع قرص پریود میشدم و سیکلمم ۲۷ روزه شده بود...یه مقدار خونریزیم کمتر شده بود

دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی                 اللهم عجل لولیک الفرج

من دکتر داد بهم کلا لکه بینی افتادم طولانی مدت دیگه مصرف نکرپم مثلا یه هفته لک چن روز پاک دوباره خون ربزی و یا لک و....بعد بهم گف شاید بهت نساخته یا اشتباه مصرف کردی مثلا تعدادشو یا زمان و تایخ مصرفو 

خلاصه نخوردم دیگه خوب شد

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من ماه پیش خوردم  این طور شدم

عزیزم خونریزی تون تا آخر همینطور کم بود؟بعد از چند روز کلا قطع شد؟

من اینماه قرص ویتاگنوس خریدم شنیدم پریودی رو بیشتر میکنه ولی هنوز مصرف نکردم 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
متاسفانه این قرص و مشابه اش فقط باعث فروریزی دیواره ر حم‌میشن نه روند اصولی پویود یعنی پریود مصنوعی ...

خوب چرا دکترها تجویز میکنن😔

عزیزم خونریزی تون تا آخر همینطور کم بود؟بعد از چند روز کلا قطع شد؟

من سه روز فقط لک بود بعد روز چهارم خونریزی زیاد شد روز پنجم کمتر شد روز ششم بازم فقط لک بود تا روز هشتم لک بود بعد کلا قطع شد یعنی فقط یک روز خونریزی داشتم 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
خوب چرا دکترها تجویز میکنن😔

چون دلشون واسه ما و رحم ما نسوخته عزیزم

من وه هر بار پیش هر دکتری میرفتم فقط کافی بود بگم مریودم نامنظمه...اصلا دیگه سوالی نمیپرسید فقطططط قرص میدادن

با مدروکسی یا دوفاستون

در صورتی که تنبلی تخمدان با ورزش و رژیم غذایی قابل حله و اصلا نوع پریود ارتباط مستقیم داره با سبک زندگی و طبع بدنی شما

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است