2777
2789
عنوان

مقداربتا

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربان قلب مهم نیست  علائم هم قطعی نیست   منم سه روز اقدام پشت سر هم و قبلشم ارضا میشدم &n ...

اره عزیزم سالم باشه حتمااااا

بچه اولمه اصلا برام مهم نیست دختر باشه یا پسر 

چون دکترم اونجوری گفتو ان تی یه چیز دیگه 

بخاطر همین پرسیدم 

چون دکترمم اول گفت به احتمال خیلی زیاد پسره واسه همین تیکرمو ابی گذاشتم 

واسم فرقی نمیکنه اصلا 

ذوق دارم بدونم 

۲ هفته دیگه میفهمم😅😅😅💃🏼💃🏼💃🏼

اره عزیزم سالم باشه حتمااااا بچه اولمه اصلا برام مهم نیست دختر باشه یا پسر  چون دکترم اونجور ...

ان تی دقیق نیست   مال من اصلا ندید و نگفت  شونزده هفته هم که رفتم گفت پسر دیدم اگر دستش نباشه 

همونم نفهمید دقیق  

هیجده  بهم گفت پسره   تو انومالی

خدایا شکرت. 
ان تی دقیق نیست   مال من اصلا ندید و نگفت  شونزده هفته هم که رفتم گفت پسر دیدم اگر دستش نب ...

خدا نگهدار نی نی ت باشه برای منم دعا کن 

منم مثل خودتم کلی سختی کشیدم 

بخدا دختر پسرش برام مهم نیست فقط از خدا میخوام جوجمو سالمو سلامت بزاره بغلم همین 

دلم میخواد بغلش‌کنم بوش کنم لالایی بخونم براش شیرش بدم بمیرمممم براش 

ذوق دارم میخوام چیز میز براش بخرم که انقدر کنجکاوی میکنم 😅

خدا نگهدار نی نی ت باشه برای منم دعا کن  منم مثل خودتم کلی سختی کشیدم  بخدا دختر پسرش بر ...

میدونم چی میگی  تا جنسیت نمیدونی میگی کاش بدونم براش لباس بگیرم  

جنسیت رو فهمیدی میگی کاش زود زود بارداری کامل بشه دنیا بیاد   سالم سالمه  بسپارش به خدا   

خدایا شکرت.