2777
2789
شما جواب هم گرفتی ؟

تقریبا

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای تو رو خدا ازین کارا نکنید، فکر نمی کردم قشر جوان و در قرن 21 به این چیزا اعتقاد داشته باشن، نکنین، تا یه حدی برای سرگرمی جالبه اما بخواد تاثیر تو رندگیتون بزاره خیلی بده

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
به نظرتون کار درستیه ؟

عزیزم برای کارگشایی خودت  کار بدی نیست  ولی بعضی ها  میخوان زندگی دیگران را خراب کنند که کار خیلی بدیه .

اگر واقعا به خدا اعتقاد داشته باشی و بر اون توکل کنی  خدا خودش کمکت میکنه و کارت درست میشه .

دعا و ...... اینها واسطه و وسیله هستن 

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .