2777
2789
عنوان

اسم خاص و زیبا نی نی دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 103 پست
فقط سایا و لنا😍

آتامان اسم پسرتون هست ؟ به چه معنیه ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
آتامان اسم پسرتون هست ؟ به چه معنیه ؟

اتامان ب معنای تمثیل کننده پدر ، فرمانده سپاهه 

قراره بزاریم یا اتامان یا ادریان معلوم نیس هنوز😂

خدایا یکیشو ازم گرفتی آدریانمو نگیر😔برگردونش!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق آریانا هستم نفس هم خوبه....موندم بعضیا شوخی میکنن میگن نجمه و مهیمنه و...یا جدی اینا رو دوس دار ...

سليقه شون هست ديگه!

الان يكي از فاميلامون تازه دخترش متولد شد اسمشو گذاشته سبيكه! اخه سبيكه اسم مناسب آلانه! اسم پسرشم قاسم😑

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سليقه شون هست ديگه! الان يكي از فاميلامون تازه دخترش متولد شد اسمشو گذاشته سبيكه! اخه سبيكه اسم منا ...

قاسم باز به مراتب بهتره سبیکه اصلا نشنیده بودم  

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
نظرتون راجب اسم نیکو چیه؟

اسم مامان بزرگ شوهرم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
قاسم باز به مراتب بهتره سبیکه اصلا نشنیده بودم    

منظور واقعا هستن كساني كه الان ابن اسما رو ميدارن! 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سلام نگين جان من بيست سالمه شيش هفتمه  ديدم زدي ٧٧گفتم شايد همسن باشيم  ميخواستم بپرسم ت ...

سلام عزیزم بله هم سنیم البته من 20سالم کامل نشده 😆شهرستانیم 

خدا جونم پناهم باش خودت از دلم خبر داری برام معجزه کن(میشه یه صلوات واسه حاجتم بفرسی 🥹)

چه جالب اینو چن سالش پیش زدم الان دخترم ۴ سال و ۳ ماهشه اسمشم گذاشتم حلما 😍

خدا جونم پناهم باش خودت از دلم خبر داری برام معجزه کن(میشه یه صلوات واسه حاجتم بفرسی 🥹)