2777
2789

هر روز تا میرم بیرون بر می گردم مامانم داد و بیداد میگه تا اخرش .....   

حالا رسیدم نامزدم بهم پیام داده نشستم پای تلفن.   میگه مردم‌هم دختر دارن ما هم داریم دختراشون خونه شون تمیز میکنن.   شروع کرد به غر غر.  مرض داره.   حالا میگه برو سه کوچه قبل داداشتو بیار.( کار هر روزمه ) گفتم نمیرم بچه هات بی صاحن و اینا بحثمون بالا گرفت.   منم رفتم تو حیاط برگشتم گفت ظرف ها بیار منم بشقاب اوردم بقیشه نیووردم رفتم wc  حالا برگشتم میگه از زیر کارها در رفتی فکر کردی نفمیدم. گفتم خیلی لوسی.  اگه می خواستم نیارم بشقتاب هم نمی یوردم  رفت نشست گفت خدا کنم روزی بچه ات با هات اینطوری حرف بزنه گفتم باشه  اینا.  گفتم اگه اینطور حرف بزنه که خوبه ولی از تو یه چیز یاد گرفتم اگه بچه ام خسته هست رو مغرش یورتمه نرم که الان حوصله ندارم تا یکی حرف میزنه میخوام بکشنمش گریه ام گرفت امدم تو اتاق.   خدا ازش نگذره. کار هر روزشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم مثل مامان شماست البته من ازدواج کردم و تقریبا راحت شدم با حرفاش خیلی اذیتم میکنه

مامان منم بهم گفته ایشالا خدا بهت یه بچه مثل خودت بده ببینم چیکار میکنی منم گفتم بده از خدامه ولی من هیچوقت مادری مثل تو نمیشم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ای وای

یعنی چی این چه طرزحرف زدن به مادرته

اون بزرگتره هرچی میگه سکوت کن

نبایدحتی بهش صداتوبالاببری

توقران هست نبایداوف بگی

کارتتتت خیییلی اشتباه بود

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
اوووو همه مامانا همینن حساس نباش اصن مادری ک این غرغرارو نزنه تاحالا ندیدم😂

دو دقیقه بعد خوب میشن😅تازه مامان من دعوا میکنه دوس داره جوابشو بدم ندم بدتر قاطی میکنه😅😅

دو دقیقه بعد خوب میشن😅تازه مامان من دعوا میکنه دوس داره جوابشو بدم ندم بدتر قاطی میکنه😅😅

وای یعنی وقتی میگفت الهی بچت سرت بیاره اینکارایی ک کردی باهات بکنه یه جوری میرم تو فکر عذاب وجدان فک کنم همه این حرفو زدن ب بچه هاشون😂کلا دعوا همون موقس بعد یه رب انگار ن انگار 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

الان به مادرت كمك كني هم خدا ازت راضي ميشه هم ياد ميگيري رفتي خونه خودت بايد چيكار كني.

منم عين تو بودم و حتي بدتر

الان كه اومدم خونه خودم بعضي كارارو اصلا بلد نبودم هي زنگ ميزدم ازش ميپرسيدم.

(ميشه برا سلامتي ني نيم صلوات بفرستي؟ آخه پارسال يكيش سقط شد🥺)❤️🌸
ای وای یعنی چی این چه طرزحرف زدن به مادرته اون بزرگتره هرچی میگه سکوت کن نبایدحتی بهش صداتوبالابب ...

خب تو قران هم ننوشته احترام به فرزند ننوشته که بچه ها هم باید مثل هم دوست داشت بخدا نامادری بد جنس هم اینطور نیست