بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا ۶ ماه هنو فرم دقیقش معلوم نیس و باد داره ولی اگه احساس میکنی استخونش کج شده حتما نشون بده ها اصلا ...
نه استخونش کج نشده اصلااا میگم ک کاملا صافه ولی خب دستمو ک میکشم بالای بینیم همون جا ک قبلا قوز داشت از داخل استخونش صاف نیست ولی اینطوری ک نگا میکنم کاملا صافهاا.
دست ک میزنم بهش انگار مثلا استخونش رد شده😐از داخلش صاف نیست
نه استخونش کج نشده اصلااا میگم ک کاملا صافه ولی خب دستمو ک میکشم بالای بینیم همون جا ک قبلا قوز داشت ...
اجی حساس شدی ..منم اولا میخواستم چسبو عوض کنم هی میگفتم این چقد باد داره بخدا میگفتم این که از قبل بدتر شده ..هیچ چیز خاصی نیس اینی کع شما میگی ..قول بهت میدم ۶ماه بشه اینقد خوشگل و باحال بشه خودت کیف کنی ..دخترا حساس ترن دیگه ..بنظر من نه بهش دس بزن نه نگا کن زودی چسبو عوض کن ..اون واس قدیم بود از هر ده تا عمل یکیش خوب درمیومد ..الان همه خبره شدن خیالت راحت ..باور کن ده تا از دوستام پیش دکترای مختلف عمل کردن با هزینه کم تازه و همشون راضین ..من ک خودم راضیم .موفق باشی