2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مردد شدم ولی خیلی دوست دارم

انجام دادم از درد شکم دو هفته خم بودم بعضی ها به بدل حساسیت میگیرن من اون نزدیک 6سال پیش دادم طلاشو ساختن هشتصد اخرم عفونت درد وعذاب موقع شلوار پوشیدن 

خیلی قشنگه اگه دوس داری بزن دوست منم زده 1 هفته اول مراقب بود با الکل ضدعفونی میکرد هیچیشم نشد

اره خیلی دوست دارم 

تازه دیشب برای لبوابرو ناف نوبت گرفتم که همسرم باابرو ولب مخالفت کرد گفت درست نیست میری بیرون زشته وغیرتی شد و... 

اینم بیگم که من ادم معتقدی هستم اما کلا به پرسینگ وتتوی زیاد بدن علاقه دارم 

تاتو رو میخواستم کل دستامو انجام بدم بعد تتو کار گفت ثابته وخسته بشی ازش نمیره دیگه وباید لیزر کنی کنسل کردم

لب و ابرو تو ایران اصلا جا افتاده نیست.بخصوص هر دو رو با هم انجام بدی خیلی تودیدی.واذیت میشی..دوست م ...

منظورم اینکه خودشون بگن کجا قشنگتره بعد که همسرم گفت نه  ناف وگوش چندجارو انتخاب کردم بااین اوصاف شاید کلا نرم اخه حوصله درد ندارم

اره خیلی دوست دارم  تازه دیشب برای لبوابرو ناف نوبت گرفتم که همسرم باابرو ولب مخالفت کرد گفت د ...

به نظر من تتو و پیرسینگ جایی باشه که توی دید نباشه و هر کسی نتونه ببینه بهتره 

خدایا مرسی ... عشقمو آفریدی ...