2777
2789
عنوان

التماستون میکنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست

ایت الکرسی رو همیشه با خودت بخون خدا خودش همراهته نگران نباش 😊😊

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
استرس وحرص خوردن که بدتره....صلوات زیاد بفرست و از خودش بخواه الهی که صدای قلب کوچولو شو بشنوی

والا کارم شده دعاخوندن و صلوات

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه دکترم میگه با پریودی بایدالان هفته ۸ایناباشی ولی باسونوگرافی نشون داد ۶هفته ام،میگن این چرااینجوری شده؟ولی من باتاریخ اقدامم حساب میکنم درس میشه ۶هفته

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

خلاصه ازهمتون خواهش میکنم ک دعاکنین ک باخبرای خوب برگردم

ان شاالله كه همون چيزي ميشه كه دلت ميخواد عزيزم برات صلوات فرستادم🙏🏽🌹❤️

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
اخه دکترم میگه با پریودی بایدالان هفته ۸ایناباشی ولی باسونوگرافی نشون داد ۶هفته ام،میگن این چرااینجو ...

الینا جون منم همینطورم. تازه من 3 هفته ازپری عقب ترم😔 الانم 6 هفته و 3 روزم درست عین شما. چهارشنبه باید برم سونو خیلی استرس دارم. شما کی میری؟

الینا جون منم همینطورم. تازه من 3 هفته ازپری عقب ترم😔 الانم 6 هفته و 3 روزم درست عین شما. چهارشنبه ...

منو شنبه ۱۲ابان قراره برم.

عزیزم اصلا استرس نداشته باش خدا اگ بخواد موردی پیش نمیاد،بزور ک نمیتونیم نگهش داریم امیدمون بخداباشه

عزیزم اصلا استرس نداشته باش خدا اگ بخواد موردی پیش نمیاد،بزور ک نمیتونیم نگهش داریم امیدمون بخداباشه

ممنون عزیزم. آره دیگه توکل به خدا اگه مصلحت بدونه و بچه سالم باشه خودش نگهش میداره.. فقط این بلاتکلیفی خیلی بده. انشاءالله هر دومون با خبرای خوب برگردیم عزیزم..

دوستای گلم به خدا توکل کنید منم پریودم باحاملگیم از رو سنو دوهفته فاصله داشت و نه هفته قلب بچه م تشکیل شد تازه بچه اولمم سه روز بیشتر زنده نبود و .... و دومی رو تو چهلم حامله شده بودم  ولی خداروشکر الان دخترم سالم و تو بغلمه فقط و فقط و فقط توکلتون به خدا باشه

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

ممنون عزیزان،ایشالا هیچ مامانی رو دل نگرون نزاره.امیدم بخداس هرچی اون بخوادمیشه