2777
2789
عنوان

تعرض به کودکان

3535 بازدید | 47 پست

بچه ها من این دو روزه که تاپیک شوهرم خواهرمو بوسیده و اونیکی دوستمون که شوهر خواهرش بوسیده بودش رو خوندم خیلیا اومده بودن نوشته بودن که تو کودکی مورد آزار و اذیت بزرگتر ها از لحاظ جنسی قرار گرفتن و جالبه که تعداد زیادی توسط دایی و عمو و نزدیکان بود من تو کلاسهای آمادگی زایمان که میرفتم یه جلسه راجع به این قضیه با ما صحبت کردن و گفتن بچه ها تونو به دنیا آوردن اصلا پیش هیچ مردی نذارین حتی پدر و برادر گفت بالانرین میزان تعرض به کودکان توسط نزدیکان و محارم مثل دایی و عمو بوده من یه لحظه تو دلم گفتم چه حرف چرتی مگه میشه همچین چیزی؟ حالا که میبینم بله میشه.

تروخدا بچه هاتونو رها نکنید پیش هیچ کس 

و یه آموزش اولیه بهشون بدین که کسی اجازه نداره عضو خصوصی تورو لمس کنه و اگر کرد باید به مامان یا بابا بگی

اینا گناه دارن حتی اگه اتفاقی براون بافته به هیچ کس نمیگن و با استرس و عذاب وجدان و ترس و دلمشغوی روزاشون میگذره

همه اونایی که خاطراتشونو گفتن بعدش گفتن که به هیچ کس نتونستن بگن .

آیا شما هم توی همچین شرایطی بودین؟

من استرس دخترمو گرفتم البته همیشه پیش خودمه ها جایی نمیذارمش

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که تعرص میکنه به بچه اش مشکل روانی و بیماری جنسی داره من غلط بکنم از مردی که این مشکلو داره بچه دار بشم که بعد نتونم نیم ساعت پیشش تنهاش بذارم.اول از همسرتون مطمبن شید ببینید مشکل شخصیتی رفتاری روانی نداره بعد بچه دار شبد اینکه بجه رو پیش باباش نذارید مسخره اس.اینکه پدر بچه اشو بغل کنه شما تنت بلرزه ....

کسی که تعرص میکنه به بچه اش مشکل روانی و بیماری جنسی داره من غلط بکنم از مردی که این مشکلو داره بچه ...

عزیزم منظور از پدر ، پدر خودمون یا همسرمونه 

برادرم برادر خودمون یا همسرمون 

من استرس دخترمو گرفتم البته همیشه پیش خودمه ها جایی نمیذارمش

من که هنوز به دنیا نیوده با خوندن این مطالب استرس گرفتم 

پسر و دختر هم نداره 

کسی که بیماره به دختر و پسر رحم نمیکنه 

تو کلاس امادگی زایمان حتی گفت نزارین خیلی مرد های فامیل ببوسنشون

چون کم کم روشون به بچه باز میشه

من به وضوح نمیزارم  پدر شوهرم اینکارو کنه چون هم خیلی هیزه هم اینکه سیگاریه  جوری نگات میکنه فک مکنی لختی

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
نه تنها مردا حتی به زنا هم نباید اعتماد کرد.

تو خانواده شوهر خالم یه زنه هست به همه دست میزنه با شوخی و خنده ماهم بچه بودیم این کاراور میکرد و میخندید من همیشه ازش فراری بودم خیر سرش زن بود .

تو کلاس امادگی زایمان حتی گفت نزارین خیلی مرد های فامیل ببوسنشون چون کم کم روشون به بچه باز میشه م ...

من که از الان دارم تمرین میکنم تو روی اونایی که میخوان ببوسن وایسم مخصوصا سیبیلوها بچه صورتش مگه چیه پوستش نرم لطیفه 

من که از الان دارم تمرین میکنم تو روی اونایی که میخوان ببوسن وایسم مخصوصا سیبیلوها بچه صورتش مگه چیه ...

دقیقاا تو فامیل فقط پدر شوهرم ریش و سبیل داره بعد سیگارم هست نظافتم ک نداره بچم پوستش داغون میشه دیدم تو مطب اطفال یه نوزاد اورده بودن یه سیگاری ریشو بوسش کرده بود روی لپاش کلی دونه زده بود و عفونت کرده بود

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
دقیقاا تو فامیل فقط پدر شوهرم ریش و سبیل داره بعد سیگارم هست نظافتم ک نداره بچم پوستش داغون میشه دید ...

آخی الهی طفلک بچه 

واقعا نباید رو در بایستی کنی 

اون خانم مامائه مدرس ما میگفت رو در اتاقش یا رو تختش یه برگه بزنید لطفا منو نبوسید 

اگه روتون نمیشه به همه بگین 

اکثر بچه هایی که مورد این تعرضا واقع میشن 

اینه که خانواده ها فکر میکنن هرچه بچه هارو لباس بازتر بهشون بپوشونن با کلاس ترن!این از نظر من اشتباه

من موردایی دیدم که تو مکان های مذهبی لباس عروسکی بدون ساپورت یا... بچه رو میارن 

درسته بچه اس ولی خب تا ابد اینجوری نمیمونه 

واسه بچه ها باید حریم رو حفظ کنیم از همون بچگی بفهمن نباید همه ،همه جای بدنش رو ببینن (نگید بچه ان نمیشه چادر سر کنن)ماهم توقع پوشش کامل نداریم.

ولی بدونیم چه لباسی رو کجا تن بچمون کنیم.

دایی وعمو و پسر عمو....ممکنه پتانسیل بد شدن رو داشته باشن.

به بچه ها بفهمونیم درسته عموشه و... اما قرارم نیست هر غلطی خواست بکنه.

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎