2777
2789
عنوان

امنیت خونه

1653 بازدید | 29 پست

برای امنیت خونتون چیکارمیکنین؟من خونم شهردیگه ایه وخیلی پیش میادخونه هرکی بخوایم بریم یک روزنباشیم،وزن تنهام توخونه مثلاچشمی دیجیتال پشت درخریدم درضدسرقت... شماچیکارمیکنین؟تازه اولاشم من😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درو دوبار قفل میکنم😕😕😕نهایت امنیت😐

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

خخخخخ اورین به تو

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

کوچمون پره دوربینه

هرخونه ای یه دونه دوربین داره

حفاظ هم داره درو پنجره هامون

البته خونمون ویلاییه یه طبقست نه آپارتمان

آپارتمان ک امنیتش خوبه

و بهار زنی دیوانه و سرخوش بود که در میان خنده هایش گریه میکرد.😊🌱🍃
کوچمون پره دوربینه هرخونه ای یه دونه دوربین داره حفاظ هم داره درو پنجره هامون البته خونمون ویلایی ...

خواهرهمسایه دزد زددوربین نشون داد۲تااقاویه خانم بوده صورتشون نقاب زدنه رفتن که رفتن