2777
2789
عنوان

چرا این همه تایپیک خیانت زیاد شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مچ گیری راحت‌تر شده، زندگیا سخت‌تر، کسایی که به بن بست رسیدن ولی حاضر نیستن طلاق بگیر، در کل اونی که خوشبخت و خوشه نمیاد تاپیک بزنه معمولا اینجا میان برا بیان مشکلات، من که پارتنر یا همسر ندارم وحشت کردم از این همه خیانت 

دیوانگی ما به کسی ربط ندارد
مچ گیری راحت‌تر شده، زندگیا سخت‌تر، کسایی که به بن بست رسیدن ولی حاضر نیستن طلاق بگیر، در کل اونی که ...

واقعا منم خیلی ناراحت میشم وقتی این همه تایپیک خیانت میبینم بدتر از اون اینه طرف میگه برادر شوهرم دوست صمیمی  شوهرم شوهر خواهرم شوهر خواهرشوهرم شوهر خالم بهم پیشنهاد دادن 😥😣

والاا من یدونه دوست دارم.دوست دوران مدرسع هم نمیکمتی بودیم. یعنی دختر تا دلتون بخواد زشت بود ولی شیطون سر کلاس شلوغ بود.تازه سرطان سینه گرفت چند ماهی درمان شده.امروز موقع ناهار شوهرم گفت گند دوستت در اومد چشام چهار تاشد.گفتی یکی از اشناهاش گفته که به خواهر این دوستم طرف زنشو برده گذاشته خونه باباش گفته من اینو میخوام توروطلاق میدم😑😑😑همش فصاااای مجازززی.جنبه ندارن بعضی 

والاا من یدونه دوست دارم.دوست دوران مدرسع هم نمیکمتی بودیم. یعنی دختر تا دلتون بخواد زشت بود ولی شیط ...

وای اره خیلی بد شده تو اینستا که پرررر ناخودآگاه ادم میبینه ما که خانومیم میریم از سر کنجکاوی میبینیم یا اصلا بدمون میاد میگذریم آقایون اینطور نیستن میبینن براشون عادی میشه رفته رفته فکرشون میره پی این چیزا از زن خودشون سرد میشن و اخر سرم....

وای اره خیلی بد شده تو اینستا که پرررر ناخودآگاه ادم میبینه ما که خانومیم میریم از سر کنجکاوی میبینی ...

نمیدونم والا.ِآخه طوری شده.مجازی مردا رو بدل کرده.طرف زن داره ولی چشمش دنبال ناموس دیگران.حالا طرفم بهش چراغ سبز نشون بده که دیگه تمومه .دوتا زندگی از هم پاشید😑