2777
2789
عنوان

غذاي بچه+عكس

4160 بازدید | 12 پست

مامانا بياين بگين براي بچه هاي نوپاتون كه به غذا افتادن چيا ميپزيد، از هم ايده بگيريم

اين شام دختر ١٦ ماهه ي من بود، فيله مرغ رو چند ساعت با زعفرون و ابليمو و نمك و پياز مزه دار كردم، تو يه مقدار كره و  روغن مايع با شعله خيلي كم تو يك ساعت و نيم پختم، همراه يكم هويج و گوجه پخته و پلو سفيد😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه متاسفانه😁

همون . تعجب کردم این همه بعیده بچه ها بخورن. والا من که همه جوره میپزم براش.‌ولی بیشتر سیب زمینی اب پز و‌کره دوست داره. سیب زمینی میپزم با کره له میکنم گوله گوله کوچیک درست میکنم یا با قالب کوچولو شکلک مختلف براش درست میکنم بازی میکنه میخوره. 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...
من پسرم گوشت نمیخوره متاسفانه ی رون بلدرچینو بزور بهش میدم 😑

اصولا بچه ها گوشت رو خوب نميخورن

دختر منم فقط يه تيكه از اين مرغا رو كه با پشت قاشق له كردم، لاي  برنج به همراه ماست خورده

همون . تعجب کردم این همه بعیده بچه ها بخورن. والا من که همه جوره میپزم براش.‌ولی بیشتر سیب زمینی اب ...

اي جان نوش جونش

تو كامنت بالا گفتم دختر منم يه تيكه از اين گوشتا با يكي دوتا هويج و برنج خورد

بقيه اش رو خودم😁

اصولا بچه ها گوشت رو خوب نميخورن دختر منم فقط يه تيكه از اين مرغا رو كه با پشت قاشق له كردم، لاي ...

خیلی بده اه بچه باید بخور باشخ😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید