2777
2789

از خدا ميخام هر کس نرفته رو دعوت کنه تا نبيني نميدوني چه خبره وقتي رفتي ديدي ديگه طاقت نداري يه سال نري 

اللهم ارزقنا شفاعه الحسین یوم الورود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه خاهش كنم عاجزانه 

رفتي و چشمت افتاد اونجا همسر من و دعا كني😭😭😭توروخدا دعا كن گرفتاريش حل بشه😭😭😭خوش ب سعادتت،،همسرم و خيلي دعا كن گرفتار بدي شدع😭

دعا كن كارم درست بشه❤️انشالله مثل همين طلبيدنت حاجتت و بگيري تا وقت برگشت

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
ميشه خاهش كنم عاجزانه  رفتي و چشمت افتاد اونجا همسر من و دعا كني😭😭😭توروخدا دعا كن گرفتاريش ...

چشم عزيزم به نيت بر طرف شدن مشکل شما و همستون چند عمود رو پياده روي ميکنم خدا وند بزرگ حلال مشکلات تون باشه 

چشم عزيزم به نيت بر طرف شدن مشکل شما و همستون چند عمود رو پياده روي ميکنم خدا وند بزرگ حلال مشکلات ت ...

دستت دردنكنه ،انشالله خير دنيا و اخرت ببيني

يكسال له شديم از غصه😭😭😭خوش ب سعادتت سلام ب اقا برسون

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

زیارت قبول ،کربلایی ...

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

از خدا ميخام هر کس نرفته رو دعوت کنه تا نبيني نميدوني چه خبره وقتي رفتي ديدي ديگه طاقت نداري يه سال ...

خواهش میکنم ازت خاتمی کنی منو یادا نره رسیدی اقام ابوالفضل به رقیه قسم بدی کمک ککه همسرم تو ازمونش قبول بشه فدات شم خواهش میکنم

دستت دردنكنه ،انشالله خير دنيا و اخرت ببيني يكسال له شديم از غصه😭😭😭خوش ب سعادتت سلام ب اقا برسون

امروز توي پياده روي به ياد شما افتادم با اينکه اسمتون رو نميدونستم ولي به نيتتون چند عمود رو پياده رفتم از خدا خواستم حاجت روا باشين 

خواهش میکنم ازت خاتمی کنی منو یادا نره رسیدی اقام ابوالفضل به رقیه قسم بدی کمک ککه همسرم تو ازمونش ق ...

با اين ازدحام جمعيتي که امسال هست بعيد ميدونم بتونم وارد حرم بشم ولي ميتونم توي پياده روي به نيت برآورده شدن حاجات شما هم چند عمود رو برم از شما هم تقاضا دارم برا من دعا کنين خدا به پاهام توان حرکت بده 

با اين ازدحام جمعيتي که امسال هست بعيد ميدونم بتونم وارد حرم بشم ولي ميتونم توي پياده روي به نيت برآ ...

قوربون پاهای خستت بشم من الهی گلم خیلی دعا کن قوربونت برم اگه کار همسرم درست بشه منم میتونم بیام 😢😢😢😢😢😢

بخدا خيلي حيفه اينجا تمام مسير روضه س نيازي به روضه خون نداره فکر ميکني اسرا ي کربلا با چه وضعي از اين مسير عبور کردن ......

امروز توي پياده روي به ياد شما افتادم با اينکه اسمتون رو نميدونستم ولي به نيتتون چند عمود رو پياده ر ...

وايييي ممنونم واقعا شرمنده ❤️💔قلبم خيلي شكست با اين حرفت دلم برا اقا تنگ شده

دستت دردنكنه استاتر ايشالله ايشالله ك امام حسين ب حق حضرت رقيه و حضرت علي اصغر عزيزم حاجتت و تا اومدنت. بهت عطا كنه

استاتر نميدونم چطور ازت تشكر كنم واسه اين زحمتت استاتر ممنونم انشالله خير ببيني ب هر جا ميري فقط شادي و خوشبختي باشه 

انشالله ١٢٠سال عمر كني صحيح و سلامت 

دستت دردنكنه

بخدا نميدونم چطور ازت تشكر كنم خيلي پاهات اذيت شد الهي بميرم 😭

ايشالله دست ب خاك ميزني طلا بشه برات😭😭😭😭😭😭❤️

بخدا خيلي حيفه اينجا تمام مسير روضه س نيازي به روضه خون نداره فکر ميکني اسرا ي کربلا با چه وضعي از ا ...

خوش ب سعادتتت😭😭😭😭😭😭