2777
2789
عنوان

میخوام کالسکه بخرم لطفا کمک کنید

294 بازدید | 26 پست

امروز رفتم کلی مغازه گشتم.هم میخام سبک و جمع و جور باشه آخه ماخیلی توسفریم میخاد بره تو صندوق ماشین هم اینکه راحت و امن باشه مدل روما دلیجان دیدم خیلی خوشم اومد آخه چرخاشم جدا میشد یک وچهارصد ولی نمیدونم اونو بگیرم یا دسته عصایی.میترسم هزینه کنم کم استفاده بشه یا زود خراب بشه

من این مدلو نمیدونم چجوری ولی دسته عصایی سبکه تو صندوق هم جا میشه بازم براساس بودجت مارکاشو بالا پایین کن ببین کدوم بهتره

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘

منم هفته پیش ک رفتم دنبالش

هدفم خرید روما بود ولی ی مغازه رفتم کروما داشت ولی بهم گفت مشتریا ازش راضی نیستن یا بی بی لند بخرم یا دلیجان ۷۰۰ تومنی

میکفت دلیجان قدیمی از روما بهتره😢 هرکس ی حرفی میزنه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال برا دخترم یه دونه چینی گرفتم 200 تومن خیلی سبک و جمع وجوره. دسته عصایی. خیلی هم استفاده کردم. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
تاهمین یک و پونصد میتونم هزینه کنم

کالسکه و کریر و ساک بچه همه باهمه دیگه?

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔

منم اون موقع ها همه اش دنبال کم جا بودن بودم..ولی بعدا فهمیدم بعصی مارکها چرخهاش خیلی روونتره ..من زیاد استفاده میکنم این مساله با وجود مسیرهای طولانی که راه میرم خیلی به چشم ام نیاد

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.