2777
2789
عنوان

قشنگترین جمله به عشق

285 بازدید | 18 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

دوستان خوبم لطفآ زیباترین جمله ای که لایق عشق هست برای من بنویسید.

ممنون از محبت شما به امید روزی که همه دلها عاشق عشق معشوق شوند آمین 

لطفا به این لینک سربزنید لینک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوکر:میدونی زخم های صورتم برای چیه؟من یه همسر زیبا داشتم خیلی زیبا بود قماربازی میکرد سراین ی عالمه بدهی بالا اوردبود طلبکارا صورتشو خطخطی کردن ماپول جراحی نداشتیم،میخواسم بدونه زخماش برام ارزش نداره براهمین یه تیغ گذاشتم دهنم این کاروکردم ولی بعدش اون نتونست قیافه منوتحمل کنه ترکم کرد

براهمین همیشه میخندم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

عاشقم اهل همان کوچه ی بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی تو کجا کوچه کجا پنجره ی باز کچا من کجا عشق کجا طاقت اغاز کجا تو به لبخند و نگاهی من دلداده به اهی بنشستیم تو در قلب و من خسته به چاهی.......

عــشــق چــيســتــ؟♡

اينــطــوريه كه يه نــفــر شــمــا رو نــاراحــت مــیــڪــنــه بــعــد كل دنــيا غــیــر از همــون یــنــفــر نــمــیــتــونــه شــادتــون ڪــنــه :)

دائمأ یکسان نماند حال دوران، غــــم مخور🙏

عشق چیزیه که آدم یبار تجربه میکنه واسه همیشه دردناکترینش اونجاس که اون آدم تاهمیشه پیشت نباشه

چقد یهو دلم واسش تنگ شد خداببخش منو  

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

+چندتا دوسم داری؟؟

_یه دونه

+همش یکی؟؟

_یه دونه اما مردونه

با همین دیالوگ مخ خودمو زدن😕😕😕😕😕

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)