2777
2789
عنوان

الان مگه فصل آبله مرغونه😐

6936 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم.دختر ۵سالم پاهاش دونه زده مثل جای پشه ولی زیاده رو دستاشم یکی دوتا

به نظرتون آبله مرغونه؟

رو صورتش نزده امروز متوجه شدم

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ابله مرغون مگه فصلیه؟؟؟من فک میکردم همیشه ممکنه پیش بیاد

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

بحق چیزهای ندیده و نشنیده 🤔😮اره احتمالا ابله است نذار بخارونه جاش میمونه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

تو دهنش و پاهاش جوش ربخته بود منم فکر کردم ابله ست بردم متخصص گفت نه یه بیماری ویروسیه که تازه شایع شده بین بچه های زیر ۱۰ سال.خطری نداره ولی خیلی دردناکه برای بچه

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤