2777
2789

من دیروز 

مرغو ابو پیاز و نمکو گذاشتم خوب ک پخته شد از اب مرغ برداشتم زعفرون زدم گذاشتم دم کشید اب داخل مرغ که خشک شد رویختم روش یکمم کره زدم محشر شد

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم

دانشجوییم

تخم مرغ نیمرو

املت

سیب زمینی سرخ شده با سوسیس

سیب زمینی سرخ شده بی سوسیس

کیک و اب میوه  

امیدوارم ایده گرفته باشی عزیزم..

صدق الله العلی العظیم

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

مرغامو زردچوبه و نمک میزنم با روغن میزنم سرشو میزارم تا قشنگ پخته شه بعد زیرشو بلند میکنم اینور اونورش برشته شه 

درکنارش سیب زمینی گوجه ام تفت میدم باحال میشه

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

غذاهای من اینه..همیشه به ترتیب

شنبه..زرشک‌پلو با مرغ

یک‌شنبه..قرمه سبزی

دوشنبه..قیمه

سه‌شنبه..لای‌پلو

چهارشنبه..دمپخت

پنجشنبه..عدس پلو

جمعه..ماکارونی

دقیقا اینه 😁😁😁😁😁

تخم مرغ

تخم مرغ

تخم مرغ

تخم مرغ

تخم مرغ

تخم مرغ

تخم مرغ 

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

هویج و سیر و فلفل و پیازو سرخ میکنم مرغم توش ی سرتفت میدم میزارم میجوشه بعد ک جوشید رب میزنم خوب میشه

حالا فست فودیام 

چون فروشگاه دوره تا خونمون همیشه 20تومن نون فانتزی میگیرم میزارم فریزر وقتی در میارم تو توستر گرم میکنم 

قارچو گوشت چرخ کرده فلفل دلمه تفت میدم یکمم رب میزنم میریزم نونا توش پنیر پیتزا میریزم میزارم فر خیلی خوب میشه