2777
2789
عنوان

پوياااااان مختاري چقد چندش وايي خدايا😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 53 پست
😅😅خيلي مضحك شده بخدا 😓😓اصن انگار از سربازي اومده چقد بيشخصيت شده ي جا ديگه هم شلوارش و كشيده پا ...

وای ميگه انگار از سربازی اومده 😂😂😂😂😂😂 خیلی خوب بودددددد آره ديگه پول و اینستا کاری با  شخصیت جوونا کرد که بمب اتم با هیروشیما 😂😂😂😂😂😂😂😂

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

کاش تکنولوژی ک ب دست مون میرسه 

نحوه استفاده ازش رو هم بهمون یاد بدن 

ب بدترین نحو ممکن از بهترین چیزها استفاده میکنیم  بعضی هامون 😐😐😐

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد چندش😷دختره چقد چندش بود😧

خيلييييييي خاك تو سرش اينجوري نبود بخدا خُل وضع شده يكم پول ديده

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
عهههههه   انیمیشن فوق العاده ایه فک کنم اسکار گرفت   خب الهی شکر    

مرسی 

خانوادگی دیدیم 😀😚

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

واییییییی چندش 😷😷😷😷

خیانت همه را از پا می اندازد ، از خدا که قوی تر نیستیم!!!!!!!!!!!       ببین خیانت شیطان با او چه کرده که اینطور بیخیال دنیا شده     است . 
من برم بالا بیارم بیام با اجازه🤢🤢🤢🤢🤢

برو مراقب ني ني باش تولاخدا 

اين ارزشش و نداره كچل بي فرهنگ 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

وای منم دیدم فیلماشو با این دوست دخترش خدایی من موندم چجوری با اینه اخه😐 همه خانوادشم خوشگلن داداششو خواهرش چشا ابی بعد این دوست دختر عتیقه این اصن به خانواده اینا نمیاد 😐😐😐 انقدرم بی معنی

وای چقد چندش😷دختره چقد چندش بود😧

دو احمق بهم ميرسن اين ميشه

لینک باز نمیشه 

صب كن از نو بزارم ي لينك ي مليپ ديگش و اين احمق و ببين