2777
2789
عنوان

با سیاستا بگین چی جواب مادر شوهرمو بدم تو وضع بد اقتصادی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 25 پست
به شوهرت بگو هر چقدر برای مادرت خرح میکنی همومقدرم باید واسه مادر من خزج کنی ،الکی بگو،یا بگو   ...

بخدا مامانم بچم هرچی میخاد براش میخره از خوراکی بگیر تا لباس و اسباب بازی ولی مادرشوهرم هیچی واسه من و نوه ش نخریده

مثلا وسایل خونه خراب میشه درست نمیکنه میگه خرجش میشه اینقد یا میگم این میوه رو بخر میگه کیلیوو خداد ...

😔حق داري قلقشو پيدا كن با چاخان ازش بگير مثلا بگو اول ماه حقوق گرفتي تو رو خدا اينو اول بخر خيلي نياز دارم يا دلم ميخواد همون اول كه پول دستش مياد نقدش كن

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت پسر بزرگه؟ ب نظرم همه اینا مقصر شوهره

نه پسر اخریه به هیچکدم دیگه نمیگه اگرم بگه اونا محلشم نمیدن که تو الان بمن چیزی گفتی یا میگن نیست یا رفتیم تموم شده بود ولی شوهرم من اینجور نیست من میگم عیب نداره هرچند وقت یبار ولی هردفعه زشته دیگه بخدا همشم مادرشوهرم اه و ناله و نفرین میکنه شوهرمو که اره تو فلانی بمانی

😔حق داري قلقشو پيدا كن با چاخان ازش بگير مثلا بگو اول ماه حقوق گرفتي تو رو خدا اينو اول بخر خيلي ني ...

شوهر من ک پول دستش نباشه میره قرض میگیره کار خانوادشو راه می ندازه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بعضی وقتا دعوا کن باهاش ،دعوایی که سازنده باشه بد نیست ،شوهرتو میگم،بهش بگو من ازت نمیگذرم که شرایطو واسه من سخت قرار میدی ولی پولاتو واسه مادرت خرج میکنی

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
نه پسر اخریه به هیچکدم دیگه نمیگه اگرم بگه اونا محلشم نمیدن که تو الان بمن چیزی گفتی یا میگن نیست یا ...

کامل درکت میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.