2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اول كه اينجوري نبود من ٥سال بچه دار نشدم كه اگه خوب نبود طلاق بگيرم تازه يه دختر ١٧ماهه ام دارم دعوامون كه ميشه بچم با بغض نگاه ميكنه ميزنه زير گريه دلم به حال بچه هام بيشتر ميسوزه

زنی که به مردش اجازه بددهنی و دست درازی بده زن نیست ! 

جلوی همچین مردیو باید بگیری میدونم سخته اما محکم باش و بدون اینکه به کسی بگی  وقتی کتکت زد و فحش داد صداشو ضبط کن  برا کتکش هم بزار جوری بزنتت که کبودی و ...بمونه برو پزشکی قانونی  ادبش کن اگه کوتاه بیای باید تا اخر عمر کتک خورش باشی اعتماد به نفس بچه هاتم از بین میره میشن یکی مثل تو که باید همش سرشو پایین بگیره کتک بخوره 

لعنت به همچین مردایی که زنارو عذاب میدن

اخه چرااا .

واقعااا ساید طرز صحبت کردن شما هم باعث بدرفتاری اونا باشه .

چون مردا مریض که تیستن بزنن مگه اینکه با طعنه .کنایه حرف بزنی واقعاا میره رو مخشون .شوهره من به شخصه اون موقعا فقط لال میشه میزنه بیذون که من ادامه ندم بعضیا مذدا هم قدرت کنترل ندارم. از زدن استفاده میکنن 

پس زنا هر چی میکشن از زبون خودشونه .

من دیگه خیلی وقته دیگه زبون نمیرنم خخخخ چون به جایی فایده نداست گوش شنوایی هم.نبود واسش پس بی فایده بود .