2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه از دستور تهیه های شف طیبه استفاده میکنم

وبلاگ داره

تو نت سرچ کن (کیک ساده یا شکلاتی شف طیبه )

خیلی با جزییات و دقیق توضیح داده و مرحله به مرحله هم عکس گذاشته

همیشه هم راضی بودم و خوب درومده

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
طرزشو میگی

ببین اول سه تا تخم مرغو بشکن تو ظرف با یک پیمانه شکر و نصف قاشق چای خوری وانیل باهمزن انقدر بزن تا کرمی بشه,بعد یک چهارم پیمانه یا همون لیوان روغن بریز تو مواد و سه چهارم پیمانه شیر یا ماست بعد هم بزن و دو پیمانه آردرو به همراه دو قاشق چای خوری بکینگ پودرو یه پنس نمک رو الک کن با مواد قاطی کن,اگر دوس داری رنگ موادت قهوه ای بشه یکی دو قاشق کاکایو هم بریزو هم بزن,اینارو با قاشق هم بزن دیگه نیاز به همزن برقی نیس فقط تخم مرغا همزن برقی میخواد,خلاصه قابلمه رو بزار رو گاز روغن بریز تهش حدود سه چهار قاشق که قشنگ روغن کفش باشه نچسبه,قابلمه تفلون بزار بعد موادتو بریز توشو روش دم کنی بزار زیرشم خیلی کم کن درشم بر ندار تا ۴۰دقبقه بعد با چنگال بزن توش اگر بهش نچسبید یعنی آمادس وگرنه هنوز بزار بمونه,میتونه موقعی که موادو میریزی تو قابلمه توش گردو یا موز یا کشمشم بریزی,بعد قابلمه رو چپه کن قشنگ خارج میشه,اسفنجی و عالی