2777
2789
شنبه موعد واممونه بعد یه سال وچند ماه شناسنامه وکارت ملی ام نیست کارت ملی پدر شوهرمم که قرار بود ضامنمون بشه نیست بد جوری افتادم تو گرفتاری برام دعاکنیدحتی شده با یه صلوات

آتش بگیر بدانی چه میکشم/احساس سوختن به تماشا نمیشود

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم ان شالله پیدا میشه عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیانا جان مابخاطر اینکه مدارکو اماده کنیم از همشون کپی گرفتیم ادم بینظمی نیستم اتفاقا از همین میسوزم که تا چند روز پیش سرجاشون بودن

آتش بگیر بدانی چه میکشم/احساس سوختن به تماشا نمیشود

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم . ایشالله پیدا میشه . خوب فکر کن ببین اخرین بار کجا گذاشتی . دست کسی یا جای خاصی جا نمونده و صلوات هم نذر کن 14000 تا .
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1012551&postID=39534765