2777
2789
عنوان

نتایج لاتاری اوووووووووووومد

| مشاهده متن کامل بحث + 5221 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راننده همسرم میگفت که داداشش پارسال برنده شده ترسیده برهههه تو رو خدا ببینید ما که دوست داریم نصیبمون نمیشه..اونها برنده میشن و نمیرن
خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
دوست همسرم خانومش 5 سال پیش برنده شد ولی آقاهه دو دل بود که برن یا نرن...بالاخره تصمیم گرفت که نرن..خانومه هم طلاق گرررررررفت رفت
خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
عاطفه جون دقیقا درست میگی واسه کسی که دیده دیگه نمیتونه ندید بگیره، مثل همسر من عاشق اونجاست به هیچ عنوان حاضر نیست بگذره.... چی بگم والللااااا
راز عشق ورزیدن به هر کس فقط درک این جمله است
*** شاید از دست برود***
رزاناآنلاین پست ها : 391 عضویت:1390/3/2 1393/2/1 من هم برنده نشدم.خیلی ناراحتم چه بد..خدا کنه یکی از نی ین سایتی ها بیاد و بگه که برنده شدن و ما شاد شیییییییم
از آمریکا ناامید شدم دارم فرم زیرو پر میکنم خخخخخخخ..شاید قسمت شد بریم کانادا http://www.migratingbirdinc.com/index.php/installation
عاطفه جون عقایدت درست مثل همسر منه. برنده که نشدیم ولی اینبار میریم که اقدام کنیم واسه اقامت . دیگ از این وضع خسته شدم ، همش در حال چمدون بستن و این ور اون ور رفتن واسه ویزا و خلاصه دربه دریم. این دفعه دیگه باید یه طرفه بشه یا اقامت یا بیخیال امریکا واسه همیشه!!!
راز عشق ورزیدن به هر کس فقط درک این جمله است
*** شاید از دست برود***