2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی وابسته شدم

415 بازدید | 20 پست

شلام بچه ها من یکسال با عشقم هستم 5ماه آشنایی قبلی داشتیم خیلی همو دوس داریم خانوادمونم  از رابطمون خبر دارم ولی میگم واسه عقد زوده عشقم خودش به مامانش گفت به منم همون هفته ی آشنایی گفت به مامانت بگو خیلییی دوسش دارم خیلی روش حساسم اونم همین جوره  خیلی حساسه خیلی حسادت میکنه به مامانمم حسادت میکنه همش میگه تو منو دوست نداری مامان سپیده رو دوست داری اصلا واسش قابل تحمل نیست مرده دیگه ای کنارم باشه فرقی نداره بابام باشه یا داییم یا کسه دیگه جوریه که دوستاش هم میگن خیلی دوست داره خیلی میخوادت منم خیلیی دوسش دارم خیلی دلنتگش میشم فقط نمدونم چجوریه تازه کیا دلم نمیخواد اتفاقاتی که میوفته بینمونو واسه کسی بگم دوس دارم عاشقانه هامون پیش خودم مخفی باشه و بهش فکر کنم مشکله اصلی اینجاس خیلی وابستش شدم تازه دیدمش وقتی از پیشم میره چند دقیقه بعدش دلم خیلی دوسش تنگ میشه و میزنم زیره گریه

هردوتا چند ساله اين؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقتون پایدار ولی تو زندگیت سعی کن به عشق نگاه منطقی داشته باشی و براش برنامه و چهارچوب بزاری..

تعادل و حفظ کن و با خودت حسابی کار کن چون عواقبش خیلی سخته و دراینده گرفتار میشی چون شدت عشق همیشگی نیست از نظر من.