2777
2789
عنوان

اتاق بچه ها+عكس

2389 بازدید | 11 پست

ميشه عكس اتاق بچه هاتون رو بفرستين؟ما تازه اسباب كشي كرديم پسرم دوسالشه اتاقش جز اسباب بازي هيچي نداره دلم ميخواد قشنگش كنم براش اما با هزينه كم نميدونم چطوري.ميشه عكس اتاق بچه هاتون رو بفرستينح

من هنوز اتاق نی نیمو نچیدم ولی عکس نتی خیلی دارم میخوای بزارم؟

اخه هنوزم جنسیت نی نیم معلوم نشد 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استیکرهای بزرگ حیوانات بگیر بچبون به دیوار اتاقش

می تونی شخصیت کارتونی را رو کاغذ مقوایی در بیاری یه گوشه از سقف اتاق اویزون کنی 

کف اتاق رو موکت پازلی بندازی

به دیوار اتاقش چند عکس نوزادی تا الانش رو بچسبونی بشکل عدد روز تولدش مثلا چهار

هر چقدر مرتب تر و خلوت تر بهتر

اتاق دختر من 20متره و داخلش اینها هست

ست چوب اتاق کودک:

(تخت خواب

میز تحریر 

میز آینه دار

کمد لباس

کمد کتاب

کمد عروسک)

این ها را بانظم و ترتیب دو طرف اتاق چیدم 

وسط اتاقش یه فرش با طرح باربی و تم صورتی انداختم

رنگ ست وسایل چوبیش سفید با دستگیره های گردویی و گرد هست

و تم غالب اتاقش صورتی سفیده

اما تو دیزاینش از رنگ های شاد (زرد و نارنجی و سبز فسفری و یاسی و سرخابی هم استفاده کردم)

یه ماشین و موتور شارژی هم کنار اتاقشه

همین و همه وسایل سر جای خودشه

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

گلم اینم یه چنتا دکورآسیون اتاق پسر

ولی من بهت گفتم چون هنوز جنسیت نی نیم مشخص نیس فقط عکس نتی دارم چون عشق دخترم تو گالریم خیلی سیسمونی دختر دارم ولی پسر خیلی کم😁😁😁😁

امیدوارم بدردت بخوره گلم😚

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤