2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر نترسین .قران و نماز که تو خونه باشه چیزی نمیشه . من عکسشو برای مادرشوهرم فرستادم بهش گفتهبودن دعای صبی به قصد مرگ برام گرفته بودن چیزیم نشد سر مر و گنده ام

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
میگه اگه جادوجنبل پیداکردی بشاش روشوبندازتوآب روون که بره

گناه داره اخه بعضی هاش ایه ی قرانی هستن من یه بار پیدا کردم انداختم اب برد

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من میخام بدونم در چه رابطه ست.بابام آیت الکرسی خونده روش وآتیشش زده

وا اتیش نمیزنن که

دعا خون ندارین اطراف؟

سیدی چیزی باید با اون حرف بزنین

دیدی بعضیا با جنیا ارتباط دارن اونا میتونن کمک کنن ما نزدیک خونمون هس خیلیا میرن پیشش جواب هم گرفتن

جاری منم چند وقت پیش یه نوشته تو خونش پیدا کرد نشونم داد مات موندم،مردم چقد بیکارن زندگی خودشون ول میکنن برا مردم دعا میکنن😒

میشه برا اینکه به حاجتم برسم دعا کنید😘😘😘😘😘

یبارخونه مامانم یه گنجشک اومدتوخونه نمیتونستیم بگیریمش رفت توحموم بیرون نمیرفت به زورداداشم گرفتش بعددیدیم به پاش یه کاغذکه دعانوشته شده بودوصل بودبعدبردیم به یه سیدنشون دادیم گفت تلسمه براکس دیگه بوده اشتباهی گنجشکه اومده بودخونه مامانم😆😅😅

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔        
گناه داره اخه بعضی هاش ایه ی قرانی هستن من یه بار پیدا کردم انداختم اب برد

منم یه دوباردیدم گذاشتم توآب روون رفت...امایکی بچه هاگفت بشاشین روش...منم گفتم گناس چن آیه قرآن روشه

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
بنظر میاد دعای خوبی باشه چون هم بسم الله داره هم اسمای خدا توشه

درسته اسم های اعظم خدا دیده میشه..ی صلوات بفرستین بندازین تو آب روون..تا وقتی خدا نخواد هیچ مشکلی پیش نمیاد..یدالله فوق ایدیهم 

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
ببین این دعا ها حاوی توهین به قرانو ...هستن.میبینی که چجوری نوشته شده؟یا یه کلمه کم و زیاد میکنن یا ...

عزیزم ربطی نداره

عمم صحیح و سالم سر زندگیش از فامیلا شوهرش ک میخواسته دخترشو بده شوهر عمم 

اب دعا نجس ریخته تو حیاط خونشون عمم اعتقاد نداشته و نمیدونسته 

رفته پیش کسی ک اینکارش قشنگ بهش گف کار کی بوده 

عمم من خودم یکبار دیدمش یهو وسط جمع مث تشنج و هق هق گریه میفتاد حس میکردم الانه چیزیش بشه خیلی عذاب کشید خیلی

بیچاره خیلی مهربونه ازارش ب مورچا نمیرسه این بلا سرش اوردن انقدر خرج کرد تا برگرده ب حالت قبل

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤